Tatil Dönüsü

Her zaman ülkeme giderken heyecanlaniyorum ,uzun zamandir göremedigim sevdiklerimi görmek ,hasret gidermek ,memleketin havasini solumak  bile ayri bir zevk .

Bu sene de ayni duygularla bindik ucaga ,ama daha Ucak kalkmadan aksilikler yakamiza yapisti ,hani hersey de beni mi bulur denir yaaa ,aynen basindan sonuna öyle bir tatildi .Ucagin 5 Saat rotar yapmasiyla baslayan olaylar ,amcamin vefatiyla devam etti ,Amcami ziyaret etmek istemistim ancak cenazesin de yaninda oldum .Ne aci ....

Bursa da arkadasimiz sibel ve hakanin evin de kaldik ,onlarin güzel evsahipligi ile bolca eski günlerimizi andik ,cocuklarimizin birbiriyle vakit gecirmesine eslik ettik .Son birkac yildir beraber tatil yapmak ,otel de kalmak istiyorduk ama planlar yine uymadi ve Bursa da bolca beraber zaman gecirdik .

Belki de tatilimizin engüzel kismi bu bölümdü ,arkadaslarimizla nokta konmayan sohpetler yaptik .Bursadan sonra ise özdere de tavsiye uzerine bir otele gittik tüm amacimiz 3 gün ayaklarimizi denize sokmakti .Otobüsten 5 bavulla inipte resepsiyon da bekledigimiz anda yine bir trajedi yasadik .Otel pislikten gecilmiyordu ,rezaletin otesinde ki bu 4 yildizli otelden nasil kacacagimizi bilemedik .Sonra tekrar yeni otel aramaya basladik .
Uzun ugraslardan sonra  buldugumuz otel ise gercekten guzeldi .Bolca özdere de denize girdik .lezzetli yemeklerden yedik .Kisa 3 gunluk tatilimiz ise amcamdan aldigimiz aci haberle bitti .Umarim yattigin yerde rahat edersin amca...

Tüm aile bu acili günde biraraya geldi beraber gözyasi döktü .Aile olmanin engüzel yani bu degil mi ?Beraber gülüp beraber aglamak .

Sonun da Almanyaya evimize döndük ,bizi soguk yagmurlu bir hava karsiladi .Buralar da yaz bitmis ,sonbahar baslamis bile.

 

Yorumlar

  1. Üzücü bir tatil olmuş.Başınız saolsun :(
    Bundan sonraki tatillerde kahkahanız eksilmesin...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder